Showroom in Veenendaal

Showroom bezoeken
Bekijk onze producten
Offerte aanvragen

Ons verhaal

PUUR! & Duurzaam is al ruim 30 jaar uw vloerenspecialist. Niet alleen hebben we al ruim 1.000 tevreden klanten. Maar ook leveren we onze klanten een milieuvriendelijke vloer. Daardoor zorgen we er samen voor dat we een impact maken. Want met duurzame producten kunnen we een betere wereld voor mens en milieu realiseren.

De vraag naar duurzame vloeren is ontstaan vanuit twee traditionele vloerenbedrijven. Hierdoor is het voor ons mogelijk om dezelfde hoge kwaliteit te leveren voor onze duurzame vloeren.

De oriëntatie naar een vloer

Als u overweegt om een duurzame vloer aan te schaffen. Dan is er heel veel keuze. Door pigmenten aan de vloeren toe te voegen kunnen we op milieuvriendelijke wijze verschillende kleuren aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld bij een pvc vloer de legwijze te variëren. Omdat we pas tevreden zijn als u dat ook bent. Helpen we u graag bij het vinden van de geschikte vloer voor uw ruimte of interieur.

Showroom bezoeken

Showroom bezoeken

Onze vloeren showroom is redelijk groot. Zo kunt u zich oriënteren op uw nieuwe vloer en veel voorbeelden bekijken. De showroom is te vinden op de Klovenier 5 in Veenendaal. Omdat we het belangrijk vinden om de tijd voor u te nemen plannen we altijd een uur in voor een bezoek. Aan de hand van dit gesprek geven we u advies.

Zodra u een beeld heeft gekregen van de vloeren die we kunnen verwerken. Kunt u een staal bij ons opvragen om te kijken of de vloer past binnen uw interieur. Ook is het goed om te weten dat wij de vloeren altijd zelf leggen met onze professionals die al jarenlang ervaring hebben.

Afspraak maken?

Via onze website is het mogelijk om een afspraak te maken. Waarna. u langs kunt komen bij onze vloeren showroom in Veenendaal. In de showroom kunt u een goed beeld krijgen van de verschillende soorten vloeren die wij aanbieden. Bovendien lopen we samen met u door al uw vragen heen. Zodat u tot een goed besluit kunt komen,

Bezoek onze showroom