PVC Vloer Veenendaal

 

Duurzame kwaliteit bij PUUR! en Duurzaam

PVC vloer in Veenendaal

PVC vloeren zijn erg populair op dit moment vanwege de vele voordelen. Een PVC vloer is houtvrij en wordt gemaakt van kunststof. Echter toch is deze vloer nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Een PVC vloer heeft niet de nadelen van een houten vloer of laminaat, maar wel dezelfde mooie uitstraling. Bij PUUR! en Duurzaam in Veenendaal kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren.

Duurzame PVC vloer

De PVC vloer is een sterke vloer en kan dus wel tegen een stootje. De vloer gaat jarenlang mee en is daarom een duurzame investering voor jouw huis of bedrijf.

Geluiddempend

De vloer staat erom bekend om het geluid goed te dempen. Echt prettig als in een appartement woont of voor de bovenverdieping.

Gemakkelijk onderhoud

Vocht is geen probleem voor deze vloer en dat maakt het onderhoud ook erg gemakkelijk. Stofzuigen en dweilen met een reinigingsmiddel is voldoende om lang van je vloer te genieten.

Gedeeltelijk vervangen mogelijk

Is er toch een gedeelte beschadigd van de vloer? Dan hoef je niet de hele vloer eruit te halen, maar kun je alleen het gedeelte met de beschadiging vervangen. Dat scheelt tijd en geld.

Ook milieuvriendelijk?

Bij PUUR! en Duurzaam denken we na bij alle onderdelen van ons bedrijf. Wij streven er elke dag weer naar om een duurzamer bedrijf te worden en zo bij te dragen aan een betere wereld. Onze PVC vloeren worden duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd, verkocht en geleverd,

Showroom in Veenendaal

Meer weten over onze duurzame milieuvriendelijke PVC vloeren? PUUR! en Duurzaam is gevestigd in Veenendaal en ons team adviseert jouw graag over een PVC vloer in jouw interieur. Wij geven zowel particulieren als bedrijven advies.