Projectstoffering nodig?

Van Dijk Projecten biedt ook complete projectstoffering aan. Onder projectstoffering verstaan wij het leveren en aanbrengen van gordijnen, zonwering & vloeren. Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via:

Bel ons
mail ons

Het doen van de ondervloeren

Nadat door het voorwerk is gezorgd dat de vloer klaar is, is het tijd om aandacht aan de ondervloer te besteden. Dit kan worden gedaan bij elk type vloer dat gekozen wordt om er bovenop te leggen. Of dit nu een harde vloer is of juist een zachte vloer. Het is natuurlijk wel slim om er zeker van te zijn dat de juiste keuzes worden gemaakt. Is het bijvoorbeeld goed om voor ondertapijt te kiezen? Of zijn opties zoals Jumpax of Thermofelt betere keuzes. Met behulp van een specialist is dit optimaal te bepalen.

Harde of zachte vloer

Uiteindelijk zal het er bij projectinrichting om gaan de keuze te maken tussen een harde en een zachte vloer. Dit is waar het echte maatwerk begint. Een keuze die de laatste tijd bijvoorbeeld erg populair is, is de keuze voor marmoleum. Dit komt vooral ook doordat marmoleum helemaal van deze tijd is. Dit is op zichzelf al voldoende om deze optie serieus te overwegen. Het geeft een moderne look. Andere opties zijn bijvoorbeeld PVC, laminaat, tapijt of tapijttegels. Het is slim om hier een weloverwogen keuze in te maken. Daardoor kan het resultaat eigenlijk niet tegenvallen.

Nadenken over de raambekleding

Niet alleen de vloer is van belang. Ook de manier waarop de ramen worden bekleed speelt mee. Denk in zulke gevallen bijvoorbeeld aan de keuze voor een bepaald type rolgordijn, of juist toch voor mooie gordijnen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om na te denken over de manier waarop je met de zonwering wilt omgaan. Ook aan de buitenzijde is dit van belang. Een goede reden om hier dus niet te licht over te denken. Advies van een specialist is ook in dit geval op zijn plaats. Zeker als het gaat om de combinatie met de vloer.

Het doen van onderhoud

Wanneer de keuzes zijn gemaakt is het nog niet klaar met de inrichting. Het is dan ook van belang om de kwaliteit hoog te houden. Dat doe je bijvoorbeeld door ook een specialist op het gebied van onderhoud in de arm te nemen. Dit kan dezelfde specialist zijn die de inrichting heeft verzorgd. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van het tapijt. Ook het schuren, lakken en oliën van een vloer kan hieronder vallen. Dit zijn allemaal belangrijke zaken om de inrichting in goede orde te behouden. Neem dit mee in de overwegingen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

verzenden