De vloer van de toekomst is duurzaam

We groeien als mensen naar een duurzame samenleving. Het begint met zonnepanelen, kritisch kijken naar wat we eten, minder autorijden, maar daar stopt het niet. We weten elkaar steeds vaker te inspireren met groen. Want een duurzame toekomst is niet (alleen) voor ons, maar (ook) voor onze kinderen.

Bij Puur en Duurzaam dragen we ons steentje bij door uw voetstap letterlijk groener te maken. We realiseren duurzame vloeren! We gaan daarover graag met u in gesprek. Daarom nodigen we u van harte uit bij ons, “Over de Vloer”.

Tijdens “Over de Vloer” nemen we u mee in het verhaal van PUUR! Vloeren. We vertellen u over het proces dat voorafgaat aan een duurzame vloer, we geven u praktijkvoorbeelden, laten u de vloeren zien en leggen u uit wat duurzame vloeren voor u kunnen betekenen.

Het event zal plaatsvinden op 10 september, van 16:00 tot 18:00 onder het genot van een hapje en drankje.

Bij het aanmelden willen we u vragen uw naam, telefoonnummer en de naam van uw bedrijf mee te sturen.

AANMELDEN
showroom puur en duurzaam

Recente Projecten

Unieke wenteltrap in Wageningen

Onlangs hebben we in Wageningen deze wenteltrap voorzien van pvc in de kleur betonlook en afgewerkt met zwarte profielen. In dit gebouw hebben wij ook de vloer voorzien van pvc en tapijt.

PVC in Veenendaal

 Deze pvc vloer hebben we recent gelegd bij een klant in Veenendaal. Een mooie vloer passend bij de omgeving en inrichting.

Pure kwaliteit gietvloeren

Gietvloeren is een van onze specialiteiten. De oplevering van deze gietvloer in Laren bracht dan ook een tevreden glimlach teweeg bij onze klant. De vloer is opgeleverd door PUUR! Vloeren, en die glimlach daar doen we het voor.

Tapijttegels op maat

We zijn gewend om samen te werken met andere partijen. In overleg met onder andere de architect voor kleur keuzes hebben we dit pand voorzien van een nieuwe tapijtvloer.

AANMELDEN VOOR OVER DE VLOER