Over ons

Onze omgeving heeft impact op ons welzijn, onze effectiviteit en ons geluk. Met onze duurzame vloeren willen wij graag bijdragen aan het verbeteren van deze omgeving. Een betere wereld voor mens en milieu. Dit doen wij onder andere door het gebruik van alternatieve grondstoffen en duurzame materialen.

Vanuit twee traditionele vloerenbedrijven is de behoefte ontstaan om het ook anders te doen. Met als doel de vloerenmarkt te verduurzamen. Hiervoor bieden wij een grote diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige en duurzame vloeren, waarbij wij ons assortiment komende jaren continue zullen blijven uitbreiden op zoek naar alternatieve mogelijkheden.

Wat verstaan wij onder duurzaamheid? Bij PUUR! en Duurzaam weten wij welke grondstoffen we gebruiken en wat voor positief effect dit heeft op het milieu. Onze gietvloeren zijn gebaseerd op secundaire grondstoffen die herwonnen worden uit de hoogovenindustrie. Al onze tapijt en pvc-vloeren zijn recyclebaar. Daarnaast bieden wij u vloeren gemaakt van plastic dat uit de oceaan wordt gehaald. Maar onze grondstoffen is niet het enige dat wij verstaan onder duurzaamheid. Wij werken zoveel mogelijk papierloos, steunen zowel met geld als met mankracht sociale initiatieven om ons heen, gaan duurzame relaties aan met onze klanten en selecteren met zorg onze leveranciers. Het creëren van een aangename werksfeer van onze medewerkers is hierin een vanzelfsprekendheid.

De weg die wij als bedrijf zijn ingeslagen is een reis die wij graag samen met u maken. Samen met u kunnen wij onze positieve impact op het milieu beïnvloeden en vergroten. Samen met u kunnen wij uw werk- en woonomgeving verbeteren. Om onze impact te verbeteren planten wij een boom bij elke duurzame vloer die wordt opgeleverd!

showroom puur en duurzaam

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vrijblijvend advies