Onze duurzame vloeren

Het wordt steeds belangrijker om bewust om te gaan met het milieu. Daarom hebben we bij PUUR! en Duurzaam uitgebreidt onderzoek gedaan naar milieuvriendelijke vloeroplossingen. We bieden u verschillende duurzame oplossingen. Zodat u met onze vloeren duurzamer kunt wonen. Met ruim 30 jaar ervaring zijn we partner voor zowel zakelijk als particulier. Ook stelt dit ons in staat om altijd kwaliteit te leveren.

Afspraak maken?
bereken uw persoonlijke prijs
Over ons

Duurzame gietvloeren

De gietvloeren die we aanbieden zijn gecertificeerd duurzaam. Doordat we als een van de weinige de vloer geheel milieuvriendelijk maken. Zijn we de pionier op het gebied van duurzame gietvloeren. Niet alleen voldoen we aan milieueisen. Maar we bieden u ook nog eens een betaalbare duurzame optie. Dat komt door de samenstelling van materialen waar de vloer van wordt gemaakt. Als u meer wilt weten over onze duurzame gietvloeren. Dan kunt u vrijblijvend langskomen bij onze showroom in Veenendaal.

Meer over duurzame gietvloeren >

Duurzame Tapijtvloeren

Zoekt u naar een milieuvriendelijke tapijtvloer? Dan zit u bij PUUR! en Duurzaam goed. Doordat we een ruim assortiment hebben van duurzame tapijttegels. Heeft u veel keuze. Bovendien zijn onze tapijtvloeren slijtvast en hebben ze een warme uitstraling. Ook is een tapijtvloer bevorderlijk voor uw leef- of werkomgeving. Onze tapijtvloeren zijn milieuvriendelijk, omdat we ze maken van afvalresten uit verschillende industrieën. Bijvoorbeeld uit weefsel fabrieken, rubber fabrieken en tapijtfabrieken. Ook maken we van oud tapijt weer nieuw tapijt. Zodat de hele cirkel rond is.

Meer over duurzame tapijtvloeren >

Duurzaam pvc

Milieuvriendelijke pvc vloeren bestaan eigenlijk vooral uit non-pvc. De vloer bestaat voor 83% uit natuurlijke grondstoffen. Dit zijn grondstoffen zoals maïs en rietsuiker. Hierdoor is de vloer enorm milieuvriendelijk. Bovendien bestaat de andere 17% van het materiaal uit gerecycled pvc.

Doordat pvc sterker is dan laminaat gaat de vloer langer mee. Ook is een pvc vloer onderhoudsvriendelijk en heel hygiënisch. Als u meer wilt weten over onze duurzame pvc vloeren. Dan beantwoorden we graag al uw vragen.

Meer over duurzaam pvc >

Duurzame bedrijfsvloeren

Voor bedrijfsvloeren gebruiken we verschillende materialen. Hierbij is het namelijk erg belangrijk om. te voldoen aan technische eisen. Maar ook om een vloer op te leveren die de gewenste sfeer kan creëren. Daarnaast gaan onze bedrijfsvloeren lang mee. Mede daarom mogen we ze ook duurzaam noemen.

Onze duurzame bedrijfsvloeren worden gemaakt van onder andere; plastic uit de ocean, gerecycled karton en gerecycled glas. Ook maken we vloeren van marmoleum.

Meer over duurzame bedrijfsvloeren >