MVO

De Triple-P-benadering staat hoog in ons vaandel in de volgorde people, planet en profit. Wij werken met recyclebare materialen, zodat deze aan het einde van de levensduur gekomen, geen onverantwoorde belasting voor het milieu vormen. Wij werken dus bij voorkeur met materialen van fabrikanten die in hun productieproces het “Cradle to Cradle-principe” toepassen.

Wij werken strikt volgens de VCA normen, zodat op het werk onze medewerkers en de personen die naast hen op het werk aanwezig zijn geen veiligheidsrisico’s  lopen en de milieuaspecten worden gerespecteerd. Natuurlijk volgen wij daarbij de instructies van de uitvoerder nauwkeurig op.

Bij de aanschaf van ons materieel wordt er op toegezien dat de milieubelasting door het gebruik van ons materieel tot een minimum wordt beperkt.

Wij zijn maatschappelijk zeer betrokken.

milieuvriendelijke vloeren

Teruggebeld worden?

Welke ervaring heeft Van Dijk Projectinrichting?

Van Dijk Projectinrichting heeft inmiddels een indrukwekkende reeks van grote tot kleine projecten gerealiseerd of onder handen, wij zijn thuis in grote theaters even goed als in verzorgingstehuizen en studentenhuisvesting, in scholen en gemeentehuizen, sportinstellingen en overkoepelende sportorganisaties, in bankinstellingen en verzekeringsmaatschappijen, in kantoren van grote landelijke organisaties en in deelraadkantoren in diverse gemeenten.

Wij richten ook winkels in voor grote franchiseketens en voor banken zowel in Nederland als in België. U kunt ons overal tegenkomen.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen; vraag vrijblijvend een advies en/of offerte aan of laat u terug bellen door ons!

offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan

milieuvriendelijke vloeren
Vrijblijvend advies