Duurzame vloer kantine

Marmoleum Vloeren

In het aanbod van vloeren is de marmoleum vloer een heel bijzondere vloer. De vloer geldt als zeer milieuvriendelijk en is de ideale vloer voor mensen met een gezin. De vloer werkt namelijk geluiddempend en is daarnaast ook nog eens kras vrij.

Vloer is geheel CO2-neutraal

Met deze milieuvriendelijke vloer haal je een bijzonder veelzijdige vloer in huis. De vloer is verkrijgbaar in diverse kleuren en in tal van dessins. Een vloer geldt bovendien als een zeer milieuvriendelijke vloer, want de krasvrije vloer is geheel CO2 neutraal – de eerste ter wereld- en heeft derhalve geen invloed op de klimaatverandering. De vloer bestaat voor 97 procent uit natuurlijke grondstoffen als lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Ruim veertig procent hiervan is gerecycled en biologisch afbreekbaar. Bovendien worden de vloeren gemaakt in fabrieken die volledig op groene energie draaien. En ook dat is iets dat deze vloer zo’n populaire vloer maakt.

De ondervloer wordt altijd eerst geëgaliseerd

We zijn er bijzonder trots op dat we ons specialist in het leggen van deze mogen noemen. De klus begint overigens steevast met het op vakkundige wijze egaliseren van de ondervloer en eindigt met de afwerking met plinten. Door egalisatie maken we de ondervloer volledig vlak en worden oneffenheden weggehaald en dit geeft uiteindelijk het beste resultaat. Tijdens het leggen van de vloer maken we gebruik van lijm, onderhoudsmiddelen en snij- en knipmateriaal.

De vloer is perfect voor een gezin met kinderen

Wij beschikken over alleen de mooiste en beste vloeren die daarnaast dus ook nog eens uiterst milieuvriendelijk zijn. Bij zo’n prachtige vloer hoort uiteraard de beste service en dat is wat wij van A tot Z bieden. Die service begint al bij het uitzoeken van de vloer. Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de vloer die bij je past en die beschikt over een passende kleur en dessin. Deze milieuvriendelijke vloer is perfect voor een gezin met kinderen De vloer staat immers te boek als zeer duurzaam en is daarnaast geluidswerend en krasvast. Dit gekoppeld aan het feit dat de vloer milieuvriendelijk is, is het een perfecte vloer voor een gezin met kinderen maar zeker ook in andere toepassingen. Naar deze vloer heb je als die door ons gelegd is amper nog omkijken want de vloer is buitengewoon onderhoudsarm.

Egaliseren, leggen en afwerken met plinten

Heb je de perfecte vloer ons royale aanbod gevonden, dan brengen wij die bij je thuis en gaan we graag voor je aan de slag: dit doen we door eerst te egaliseren, dan leggen we de vloer en staan we garant voor een fraaie afwerking met plinten. Het resultaat mag er zijn: een perfect afgewerkte vloer waaraan je jarenlang plezier beleeft en waarop we je van ons een forse garantieperiode bieden.

Ook voor zonwering en raamdecoratie aan het enige juiste adres

Behalve een prachtig aanbod vloeren en onze gespecialiseerde leg- en egalisatieservice ben je ook voor PVC-vloeren bij ons aan het juiste adres. Daarnaast mag ons aanbod aan vloerbedekking, zonwering en raamdecoratie ook echt indrukwekkend genoemd worden.

verzenden