Duurzame gietvloeren

prijsindicatie
Bezoek onze showroom
Stel uw vraag

Duurzame en milieuvriendelijke gietvloeren

Gietvloeren zijn ontzettend populair en worden zowel bij bedrijven als particulieren veel gelegd. Het grootste voordeel van een gietvloer is dat de vloer onderhoudsarm is. U betaalt bij het leggen iets meer dan bij andere vloeren, maar u bent daarna minder kosten kwijt aan onderhoud en u hebt er veel langer plezier van. Daarom is een gietvloer echt een waardevolle investering voor uw woning of bedrijf.

Al 30 jaar dé vloerenspecialist in Veenendaal

Naast het feit dat uw nieuwe vloer onderhoudsarm is, heeft een gietvloer ook een erg mooie uitstraling. Gietvloeren worden naadloos gelegd en zien er daardoor erg strak uit. Geen storende naden of onnodige drempels meer. Bovendien is een gietvloer ook nog eens vloeistofdicht.

duurzame pvc vloer veenendaal Showroom in Veenendaal

duurzame pvc vloer veenendaal Gecertificeerd duurzaam

duurzame pvc vloer veenendaal Vrijblijvend advies op maat

duurzame pvc vloer veenendaal Milieuvriendelijke wekwijze

Gecertificeerd duurzaam

Niet alle gietvloeren zijn duurzaam. Wij, van Puur en Duurzaam, leveren wel duurzame gietvloeren. In Nederland zijn wij zelfs één van de enige aanbieders met een assortiment van duurzame en milieuvriendelijke gietvloeren. Puur en Duurzaam heeft daarnaast een milieuvriendelijke werkwijze en duurzame bedrijfsvoering. Als u oog heeft voor de natuur en duurzaamheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We bieden duurzame gietvloeren aan die geschikt zijn voor onder andere kantoren, bedrijfskantines, scholen, ziekenhuizen, woonruimtes en nog veel meer.

Is een duurzame gietvloer geschikt voor u?

Bent u benieuwd of uw project of uw woning geschikt is voor een duurzame gietvloer? Vraag hieronder uw persoonlijke offerte aan. Wij beantwoorden vrijblijvend uw vragen en verstrekken u vloeradvies op maat.

Offerte aanvragen

Ontvang advies op maat

De vloerenleggers van Puur en Duurzaam hebben jarenlange ervaring met het leggen van duurzame gietvloeren. Hierdoor leggen wij uw gietvloer met precisie, maar zijn wij ook goed in staat om u te adviseren over welke gietvloer het beste is voor uw woonwensen. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

+31 (0) 318 632 359
 info@PuurenDuurzaam.nl

Offerte duurzame gietvloer

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Ontvang vrijblijvend een offerte.