Duurzame kwaliteit bij PUUR! en Duurzaam

Gietvloeren in Veenendaal

Op zoek naar een mooie strakke vloer in uw interieur? Wilt je jarenlang plezier hebben van jouw vloer? Kies dan voor een prachtige gietvloer uit ons assortiment in Veenendaal. Gietvloeren hebben ontzettend veel voordelen en is een populaire keuze voor zowel particulieren als bedrijven.

Volledig naadloos

Een gietvloer wordt in een stuk aangebracht, waardoor het een mooi geheel is. Er zijn geen storende naden of drempels. Erg fijn als je van een strak interieur houdt!

Kan tegen een ongelukje

Een ander voordeel van het naadloos zijn van de vloer, is dat deze ook vloeistofdicht is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er water op de vloer komt, zoals bij laminaat. Handig op de werkvloer of voor een gezin met kleine kids. Ongelukjes kunnen namelijk altijd gebeuren.

Maakt een ruimte groter

Een gietvloer maakt een ruimte groter, omdat het een geheel is. Er zijn geen opvallende overgangen die een ruimte kleiner doen lijken. Een gietvloer is daarom ook zeker geschikt voor kleinere ruimtes in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt.

Duurzame gietvloeren

Een gietvloer is een duurzaam product. Je hebt jarenlang plezier van een gietvloer, je hoeft deze niet snel te vervangen. Dat maakt het een waardevolle investering.

Ook milieuvriendelijk?

Niet alle gietvloeren zijn goed voor het milieu. Maar bij PUUR! en Duurzaam hebben we besloten ons alleen maa te focussen op milieuvriendelijke gietvloeren. In Nederland zijn wij een van de weinige aanbieders van milieuvriendelijke gietvloeren.

Showroom in Veenendaal

Meer weten over onze duurzame milieuvriendelijke gietvloeren? PUUR! en Duurzaam is gevestigd in Veenendaal en ons team adviseert jouw graag over een gietvloer in jouw interieur. Wij geven zowel particulieren als bedrijven advies.

Duurzame vloer in Veendendaal