PVC Vloeren

prijsindicatie
Bezoek onze showroom
Stel uw vraag

Duurzame PVC vloer laten leggen

Steeds vaker kiezen mensen voor een PVC vloer en dat is niet zomaar. Een PVC vloer gaat heel erg lang mee, is eenvoudig te onderhouden en kan ook goed voor het milieu zijn. En dat is precies waarom een PVC vloer bij Puur en Duurzaam de juiste keuze is. Wij beschikken over een groot assortiment aan kleuren en patronen. Bovendien leggen we altijd duurzame PVC vloeren met veel precisie.

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

De PVC vloer is een hele populaire vloer in Nederland. Ons PVC oogt niet alleen natuurlijk, maar is ook gemaakt van duurzame grondstoffen. PVC bij Puur en Duurzaam is;

duurzame pvc vloer veenendaal Onderhoudsarm

duurzame pvc vloer veenendaal Milieuvriendelijk

duurzame pvc vloer veenendaal Hygiënisch

duurzame pvc vloer veenendaal Sterker dan Laminaat

duurzame pvc vloer veenendaal Geluid reducerend

Hoe wordt een PVC vloer gelegd?

Onze duurzame PVC vloeren kunnen op verschillende manieren worden gelegd: vastlijmen voor zwaar verkeer, los leggen voor snelle renovatie of met een kliksysteem voor zwevend gelegde vloeren.

In overleg met u en na het beoordelen van uw huidige situatie bepalen we welke legwijze het meest geschikt is.

Vraag uw persoonlijke offerte aan

Top Clean oppervlaktebescherming

De duurzame PVC vloeren in ons assortiment zijn behandeld met een Top Clean oppervlaktebescherming voor eenvoudig onderhoud en extra bestendigheid tegen strepen, krassen en vlekken.

Krijg vrijblijvend advies op maat

Wilt u weten of een PVC vloer past bij uw behoefte en budget? Neem dan eens contact met ons op. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen omtrent PVC vloeren. Ook voor vragen die gaan over andere vloeren staan onze enthousiaste vloeren specialisten voor u klaar! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze showroom in Veenendaal.

+31 (0) 318 632 359
 info@PuurenDuurzaam.nl

Offerte duurzame tapijttegels

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Ontvang vrijblijvend een offerte.