Duurzame bedrijfsvloer laten leggen

Een bedrijfsvloer krijgt vaak veel te verduren. Vloeren worden vochtig en er komt veel druk op te staan van zware apparaten. De duurzame bedrijfsvloeren van PUUR! en Duurzaam zijn onder andere erg geschikt voor onderwijs, ziekenhuizen, zorginstellingen, sportscholen en kantoren. Wij richten ook winkels in voor grote franchiseketens en voor banken zowel in Nederland als in België.

Duurzame vloeren

Onze bedrijfsvloeren voldoen aan alle eisen, maar dat niet alleen. Onze bedrijfsvloeren zijn ook duurzaam. Wij werken met recyclebare materialen, zodat deze aan het einde van de levensduur gekomen, geen onverantwoorde belasting voor het milieu vormen. De vloeren zijn gemaakt van gerecycled papier, karton, glas en plastic. 30% van deze producten komt uit de oceaan.

Type duurzame vloeren

Duurzame gietvloeren zijn ontzettend populair en worden zowel bij bedrijven als particulieren veel gelegd. Het grootste voordeel van een gietvloer is dat het onderhoudsarm is. Het grote voordeel van een duurzame gietvloer is dat je later minder kosten kwijt bent aan onderhoud en je er veel langer plezier van hebt.

Duurzame tapijttegels bestaan in veel verschillende variaties. PUUR! en Duurzaam beschikt over een ruim assortiment duurzame tapijttegels. Deze tapijttegels zijn niet alleen duurzaam, maar ook erg praktisch en gaan lang mee.

Steeds vaker kiezen mensen voor een duurzame PVC vloer en dat is niet voor niks. Een PVC vloer gaat erg lang mee en is eenvoudig te onderhouden,

Levensduur bedrijfsvloer

De levensduur van de vloeren is ruim 50 jaar. Ook de lange levensduur van de vloeren maakt het een duurzame keuze. Er hoeft namelijk een lange tijd geen nieuwe vloer te worden gelegd met nieuwe materialen. Een duurzame bedrijfsvloer is dus een waardevolle investering voor uw bedrijf.

Wist u dat wij voor elke vloer die wij verkopen een boom planten.

De voordelen van Puur en Duurzaam

  • Al 30 jaar dé vloerenspecialist in Veenendaal

  • Hoge kwaliteit vloeren
  • Duurzame vloeren en bedrijf

  • Passie voor het vak

  • Vrijblijvend advies op maat
  • Showroom in Veenendaal
  • Milieuvriendelijke werkwijze

STEL UW VRAAG
VLOERADVIES NODIG?
prijsindicatie
Gietvloer Veenendaal

Advies op maat van onze vloerenspecialisten

Bent u benieuwd of onze duurzame bedrijfsvloeren geschikt zijn voor uw horecagelegenheid, keuken, sportschool, garage of andere vochtige ruimte? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren vloerspecialisten helpen u graag en wij kunnen altijd een vrijblijvende offerte op maat maken.

+31 (0) 318 632 359
 info@PuurenDuurzaam.nl

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Ontvang vrijblijvend een offerte.